Ecotor ipari kapuk

Az ECOTOR ipari kapu a legjobb választás raktárak, szervizek, üzemek, logisztika központok, teremgarázsok, kereskedelmi és ipari létesítmények esetében, mert nagy méret és színválaszték, a többféle biztonsági és kényelmi kiegészítő, valamint a szinte bármilyen egyedi méretben történő gyártás rendkívül széleskörű alkalmazást tesz lehetővé. Így szinte nincs is olyan ipari kapu igény melynek az ECOTOR ipari kapuk, ne tudnának megfelelni.

Az ECOTOR szekcionált ipari kapuk a széleskörű alkalmazhatóság, a megbízható és biztonságos üzemeltetés mintapéldái maximum 7 méter szélességig és maximum 10 méter magasságig. Az ECOTOR szekcionált ipari kapuk ISO 9001 minősítéssel rendelkező, az Európai Unió legszigorúbb előírásainak és az EN 13241-1 (ipari, kereskedelmi célú ajtók és kapuk, valamint garázsajtók és kapukra vonatkozó)szabványnak megfelelő, CE jelzéssel ellátott termékek.

Az ECOTOR ipari kapuk időjárás és időtálló berendezések, mert minden acél alkatrésze, az utolsó csavarig horganyzott kivitelben készül. A kapulapokat a horganyon felül még két réteg festék is fedi.

A Magyarországon készülő ECOTOR ipari kapu egyik nagy előnye a széleskörű alkalmazhatóság mellett a rövid gyártási idő, a gyors és megfizethető alkatrész utánpótlás és a magyar piachoz alakított kedvező ár.

Az ECOTOR ipari kapuk alap tartozéka rugótörés elleni biztosítás és a zuhanás gátló. Ezek megakadályozzak az ipari kapuk lezuhanását rugótörés vagy kábelszakadás esetén.

Az ECOTOR szekcionált ipari kapuk sínvezetésének oldalsó benyúlás ellen védett kialakítása és a belső acélsodrony vezetés garantálják a biztonságos használatot.

Az automatizált ECOTOR ipari kapuk széria tartozéka a felületre és falba süllyesztve is szerelhető biztonsági fotocella, mely véd a rácsukódásos balesetek ellen.

ECOTOR szekcionált ipari kapuk – az energiatakarékos ipari kapuk

Az ECOTOR ipari kapuk 40mm vastag, hő híd mentes, környezetbarát poliuretánnal töltött szendvicspanelekből épülnek fel. A kapulapok találkozásánál lévő tömítések, a függőleges sínvezetésbe, az áthidalóra szerelt és az alsó panel alján lévő „szoknyás” gumitömítés mindig szorosan záródva, biztosítják az ECOTOR ipari kapuk tökéletes légzárását. Esőnek, szélnek nincs esélye.

Kapcsolattartó munkatársak:

Czeigersmidt Ferenc műszaki mérnök/cégvezető

Elérhetőségeink

Mobil: 06-30/312-4890 (Czeigersmidt Ferenc)
E-mail: info@kaputechnika-szeged.hu